Juni och halva Juli…

… försvann fortare än kvickt. Och inte hanns det med att lägga in något på bloggen, men här kommer en sammanfattning av de viktigaste händelserna, så här i sommar-halvlek.  Men först några tidiga junibilder från norra resp.  södra delen av huset.

Årets målarprojekt startade i början av juni. Eftersom vi sparat den lättaste sidan till sist, där vi med lätthet kan använda vår egen ställning så går arbetet mycket fortare. Se bara här när Helena och Ingrid startar upp…

Som snabbt resulterade i…

Nu när vi har mycket att göra – inför bröllopet – hinner vi inte alltid med att ta in hönorna för kvällen, men väluppfostrade som dom är, så går dom in själva.

Och så var det det här med att göra något annat också, därför kommer här en kort redogörelse från VVs sommar möte. Vadå VV frågar du dig kanske. Vischans Vänner som ursprungligen (nyår 1971) startade just som ett härligt gäng som firade nyår. Och det höll vi på med under många år. För några år sedan införde vi också en midsommarträff (förrutom alla 50- och 60-årskalas om duggat tätt de senaste åren). Medlemmar är familjerna Andersson, Arkelsjö, Johansson och Rönnblad (för att ta dem i alfabetisk ordning). I år samlades vi på Arkesjös tomt på Tjörn, där dom tänker bygga permanentbostad under 2011/2012. Så här trevligt hade vi när vi gick omkring och tittade…

Men här har en okänd man dykt upp i sällskapet. En bronsman som står utställd i Pilarnes skulpturlandskap på Tjörn, inte långt från Arkelsjös tomt.

Det här inlägget postades i Huset, Trädgård. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre + 6 =