Badrumsprojektet klart

Nästan 11 månader tog hela badrumsprojektet, men det har visat sig att – som vanligt med gamla hus- att det inte stoppade med enbart ombyggnad av det gamla badrummet. Det blev också ombyfggnad av allrummet, en liten hall, delar av vinden, delar av källaren, nytt hobbyrum , etc… Här följer några bilder på temat före rsp. efter- i den mån den nu går att visa detta.  Bla. finns inte bilder som ger rättvisa åt detta upplägg före/efter.

 


Den vänstra bilden ovan visa hur det såg ut 2007. Väggen bakom trappan är det gamla badrummet. Till vänster skymtar ett förvaringsutrymme och det är detta som har blivit det nya hobbyrummet- med arbetsbänk 320 cm. Det måste finnas plats för alla barnbarnen.

Ny passage till badrummet -och ingång till hobbyrummet-blev så här:

Och så här blev badrummet med sina nya möbler:

Allrummet före och efter- visserligen är bilderna tagna från olika håll, men det går ändå att se vissa förändringar. Till vänster juli 2007, dvs. innan vi flyttade in, därefter februari 2012 och sist som det blev.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Och så 2 bilder som visar hur en del av övervånigens rum hänger ihop. Vyer från söder resp. från norr. Husets fulla längd- fönster till fönster, 25m.

Det här inlägget postades i Huset, Invändigt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × ett =